Anatomy & Physiology Springer APK

Anatomy & Physiology Springer APK

Developer: Visible Body
Category:Free Medical Apps
Publish Date:

Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot
Anatomy & Physiology Springer Screenshot

ApkLizard Editor's Team Note (Android Anatomy & Physiology Springer 1.4.05)
Anatomy & Physiology Springer App is developed by Visible Body and published in Medical category on 2016-12-14 . Anatomy & Physiology Springer 's latest version is 1.4.05. According to our rating team, Anatomy & Physiology Springer 's rating score is 3 / 5. Please let us know any kind of comments or problems you face by commenting below.

Anatomy & Physiology Springer Description

Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via speciale acties en is niet los verkrijgbaar.3D-Anatomy & Physiology biedt de student een visuele en interactieve inleiding in kernthema’s van deze beide preklinische basisvakken. Deze preview bevat het ademhalingsstelsel als volledig onderdeel en bezit de volledige functionaliteit van de app 3D-Anatomy & Physiology. De app is Engelstalig en werkt op apparaten met de volgende hardwarevereisten:- Tablet (7", 8", or 10")
- 1 GHz processor or higher
- 512 MB RAM or higher.De preview van het onderdeel ‘ademhaling’ van 3D-Anatomy & Physiology bevat meer dan 30 anatomische 3D-modellen van het ademhalingsstelsel, 15 fysiologische animaties en illustraties en voorts alle functies van de betaalde versie van de app Human Anatomy Atlas:
•alle geboden standaardmodellen kunnen worden in- en uitgezoomd en geroteerd;
•heldere begripsdefinities, Latijnse synoniemen, uitspraak van Engelse termen;
•notitiekaartjes in de app opslaan voor zelfstudie;
•kennis testen met de quizfunctie.
Enthousiast over wat je allemaal ziet en kunt doen in deze app? Ga dan naar de winkelbutton in de app en koop de overige elf appmodules voor anatomie en fysiologie.De volledige versie van de app 3D-Anatomy & Physiology bevat 12 onderdelen met in totaal 50 hoofdstukken/modules en daarin meer dan 500 standaardweergaves van 3D-modellen en meer dan 75 animaties rondom kernthema’s in de preklinische basisvakken anatomie en fysiologie.Wat biedt deze app je allemaal?
•met simpele aanraakbewegingen in-en uitzoomen, roteren, verschuiven, kantelen en uit elkaar nemen van 3D-modellen van maar liefst twaalf lichaamssystemen: cellen en weefsel, het lichaamsomhulsel (integumentum commune), het skelet, het spierstelsel, het zenuwstelsel, het endocriene klierstelsel, de bloedcirculatie, het lymfestelsel, het ademhalingsstelsel, de spijsverteringsorganen, de urineproducerende en -afvoerende organen en de voortplantingsorganen;
•hoorbare Engelse uitspraak van honderden termen, meer dan 750 begripsdefinities;
•meer dan 60 kennistests met meerkeuzevragen en honderden ontleedvragen;
•functie om visuele notities in de modellen aan te brengen.Over Visible Body
Het bedrijf Visible Body® ontwikkelt software en content en heeft prijswinnende educatieve uitgaven op het gebied van anatomie en fysiologie op zijn naam staan. Sinds 1996 werken wij wereldwijd samen met toonaangevende bedrijven op het gebied van geneesmiddelen, biotechnologie, medische apparatuur en medische educatie. Onze gedetailleerde en anatomisch betrouwbare 3D-modellen zijn ontwikkeld door een deskundig team met tientallen jaren ervaring in biomedische illustratie en visualisatie. Alle anatomische inhoud is geverifieerd door ons panel van deskundigen, waarin ook artsen en anatomen zitting hebben.Contact opnemen
Neem gerust per e-mail contact met ons op: [email protected]/* */ Laat ons vooral weten wat u goed aan de app vindt, wat niet naar uw verwachting is en wat volgens u beter kan.
Download

As ApkLizard, we think downloading APK from rather than Google Play is generally risky. We also think the best source to download is Google Play so we redirect you to Google Play.